Resultaten voor Landbouwkrediet

Landbouwkrediet
 
Crelan wordt nieuwe naam voor Landbouwkrediet en Centea Bankshopper.be.
Hoe krijgt u de goedkoopste woonlening? Home Nieuws Nieuwsberichten telex Crelan wordt nieuwe naam voor Landbouwkrediet en Centea. Crelan wordt nieuwe naam voor Landbouwkrediet en Centea. Het Landbouwkrediet en Centea veranderen van naam. Dat werd vanochtend bekendgemaakt. De naamsverandering komt er door de fusie van de bank met Centea. Er werd dus gezocht naar een nieuwe passende naam voor de twee banken die volgend jaar samensmelten. Die naam werd gevonden Landbouwkrediet en Centea heten vanaf 4 april 2013 Crelan. Vergelijk de meest voordelige leningen. Hoeveel korting krijgt u op uw woonlening als u aan bepaalde voorwaarden voldoet? Wat weet de fiscus over uw rekeningen? Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief.
Openingsuren Crelan Landbouwkrediet in Sint-Gillis-Waas.
Ik zoek in Zoeken. Crelan Landbouwkrediet Alle winkels van Crelan. Crelan Landbouwkrediet is vandaag open tot 1900. Info laatst gecontroleerd op 26 februari 2013. Laat het ons weten! Kasteelstraat 4 9170 Sint-Gillis-Waas. Andere banken in regio Sint-Gillis-Waas Populair in Sint-Gillis-Waas.
Landbouwkrediet tot 2013 hoofdsponsor van wielerploeg Extrasport.
door Stampmedia op februari 16 2012 1808 Geen Reacties. Optimisme alom bij de voorstelling van de vernieuwde ploeg Landbouwkrediet-Euphony. Tot 2013 blijft Landbouwkrediet nog hoofdsponsor van de succesvolle wielerploeg zegt Luc Versele CEO van Landbouwkrediet. 2012 werd een topjaar voor de ploeg Landbouwkrediet. Met 18 overwinningen in het voorbije seizoen met uitschieters zoals de winst in een etappe tijdens de Ronde van België en de zege in de Schaal Sels kan het wielerteam tevreden op het voorgaande seizoen terugblikken. Landbouwkrediet blijft daarmee prominent aanwezig in het profpeloton zegt Luc Versele.
Landbouwkrediet Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Zie Landbouwkrediet wielerploeg voor de gelijknamige wielerploeg. Landbouwkrediet of Crédit Agricole was een Belgische bank opgericht in 1937 door de Belgische staat onder de naam Nationaal Instituut voor Landbouwkrediet NILK. Vanaf 1 april 2013 ging het Landbouwkrediet verder onder de naam Crelan na onder meer de overname van Centea. Het hoofdgebouw stond en bleef aan de Sylvain Dupuislaan in Brussel. De opdracht was kredieten te verlenen aan de land en tuinbouwsector én met staatswaarborg.
Landbouwkrediet 4 definities Encyclo.
Vanaf 1 april 2013 ging het Landbouwkrediet verder onder de naam Crelan na onder meer de overname van Centea. Het hoofdgebouw stond en bleef aan de Sylvain Dupuislaan in Brussel. wielerploeg Deze pagina toont de renners en de resultaten van de Belgische wielerploeg Landbouwkrediet UCI-code LAN in 2010.
Zoek naar jobs voor Landbouwkrediet.
De Groep Landbouwkrediet is samengesteld uit Landbouwkrediet Bank en haar drie dochters Landbouwkrediet Verzekeringen de nichebank Europabank en de onlinebank Keytrade Bank. Haar soliditeit en coöperatieve verankering dankt de Groep aan haar aandeelhouders de Belgische coöperatieve Kassen Lanbokas en Agricaisse 50% en het Franse Crédit Agricole 50%. Het Landbouwkrediet onderscheidt zich als coöperatieve bank van de grootbanken door haar andere persoonlijke aanpak. Samen met haar dochters heeft de bank goed stand gehouden in de crisis en dit dankzij het voorzichtig en transparant beleid van de Groep Landbouwkrediet. Landbouwkrediet bleef door de jaren heen zijn coöperatieve waarden trouw.
Kantoor Van Steenkiste Deinze Voor het regelen van al uw bankzaken verzekeringen en immo Kantoor Van Steenkiste Deinze.
Kantoor Van Steenkiste Deinze is het aangewezen kantoor voor al uw bankzaken verzekeringen en immo. Ideaal voor het regelen van al uw financiële zaken en woonbehoeften.
Landbouwkrediet en Centea voortaan door het leven als Crelan.
Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Test-Aankoop en het handvest inzake de privacy. Word lid en geniet van al onze voordelen. Landbouwkrediet en Centea voortaan door het leven als Crelan. Landbouwkrediet en Centea voortaan door het leven als Crelan. 3 jaar geleden vrijdag 29 maart 2013. Op 1 april hebben Landbouwkrediet en Centea hun activiteiten gefuseerd onder de nieuwe gemeenschappelijke merknaam Crelan. Die naam is de samentrekking van Crédit Agricole in het Frans en Landbouwkrediet in het Nederlands. De fusie heeft diverse gevolgen voor de aangeboden spaarrekeningen.

Contacteer ons