Resultaten voor sociale lening antwerpen

sociale lening antwerpen
 
Antwerpen.
Home Contact Provinciaal kantoor Antwerpen. Vanaf 1 september 2017 is de dienst kredieten op donderdag opnieuw open tot 19.30 uur. Maak nu uw afspraak. Bosmanslei 29, 2018 Antwerpen. T 03 238 60 34. E lenen ddlant@vlaamswoningfonds.be. E huren hhant@vlaamswoningfonds.be. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.:
Lenen bij VMSW.
Notaris en registratiekosten. Welke duurtijd krijgt uw lening? De standaardduurtijd van de lening is 20 jaar. Wat zijn de belangrijkste verplichtingen? U moet de woning zelf bewonen. Hoe vraagt u een lening aan? Stap 1 Vraag een lening aan bij een sociale huisvestingsmaatschappij.
Woonkredieten, sociale hypothecaire leningen, Antwerpen Klein Eigenaarskrediet.
Op zoek naar een sociale lening? Klein Eigenaarskrediet, gevestigd in Antwerpen, biedt sociale leningen aan een zeer scherp tarief. Wij bieden hypothecaire leningen aan een vaste rentevoet! Wij hebben reeds meer dan 75 jaar ervaring in het verstrekken van sociale leningen en sociale woonkredieten.
Een goedkope woonlening? Test of jij in aanmerking komt.
Ontdek met deze test of jij kans maakt op een goedkoop woonkrediet. Neem je laatste aanslagbiljet van de belastingen er ook bij, dan kan je een eerste berekening maken van de rentevoet waartegen je kan lenen en hoeveel je maandelijks zal afbetalen voor jouw goedkoop woonkrediet.
Een sociaal krediet: de voorwaarden.
Voorwaarden betreffende de verkoopprijs exclusief BTW sociale koopwoning. De verkoopprijs exclusief BTW bij aankoop van een sociale koopwoning dient onder vermelde grenzen te blijven. Indien de sociale koopwoning niet gelegen is in een kernstad of in de Vlaamse Rand rond Brussel bedragen de maximale verkoopprijzen.:
Home.
Lenen.
Je bent hier: Arro Antwerpen Lenen. Droom je ervan een eigen huis of bouwgrond te kopen, bouwen en/of te renoveren? Misschien heb je al een woning en is het hoog tijd voor een renovatie? Mooie plannen die helaas veel geld kosten. En vandaag de dag is het niet eenvoudig een lening vast te krijgen.
Info Sociaal Woon Krediet.
slechts de helft van het ereloon van de notaris voor de leningsakte. mogelijkheid tot vermindering van het ereloon van de notaris voor de aankoopakte met 250. fiscale voordelen verbonden aan de betaalde interesten, kapitaalsaflossingen en verzekeringspremie. eventuele bouw en renovatiepremies zijn cumuleerbaar met een sociale lening.

Contacteer ons