Resultaten voor Sociaal lenen

Sociaal lenen
 
Lenen bij VMSW.
Bel ons op 02 505 45 45. Kolonienstraat 40 1000 Brussel. Wie kan een lening krijgen? Wat zijn de inkomensvoorwaarden? Heeft u al een woning of grond? Wat zijn de leeftijdsgrenzen? Bent u financieel in staat om maandelijks af te betalen? Verblijft u langdurig in Belgiƫ? Waarvoor kunt u lenen? De VMSW verstrekt alleen hypothecaire leningen voor woningen zolang er budget beschikbaar is.
Kopen en verkopen Wevelgem.
Wanneer u toch de woning vroeger verlaat dan betaalt u de niet afgeschreven overheidsinvestering terug aan de sociale huisvestingsmaatschappij. U bent verplicht hen te informeren wanneer u de woning wenst te verkopen. Als u een woning wilt bouwen kopen of renoveren zult u waarschijnlijk een lening moeten afsluiten. Die lening kan soms zwaar wegen op het gezinsbudget. Wie aan bepaalde inkomens en/of eigendomsvoorwaarden voldoet kan tegen interessante voorwaarden lenen. Algemene voorwaarden zijn wel dat u de woning zelf moet bewonen en dat deze gelegen is in het Vlaams Gewest. Voor meer informatie kan u terecht bij. Gemeente Wevelgem Vanackerestraat 16 8560 Wevelgem info@wevelgem.be tel. 056 43 34 00.
Blocked.
Zuidwestvlaamse Sociale Huisvestingsmaatschappij.
Zuidwestvlaamse Sociale Huisvestingsmaatschappij
Rotselaar WOONINFOPUNT.
duurzaam ecologisch en energiebewust wonen bvb Ik wil energie besparen in mijn huis. Welke energiebesparende maatregelen zijn het meest interessant? sociaal huren sociaal lenen en sociaal kopen bvb We zijn op zoek naar een sociale woning. Waar kunnen we ons inschrijven en aan welke voorwaarden moeten we voldoen? de FRGE-lening voor het financieren van energiebesparende werken in je woning zoals plaatsen van hoogrendementsbeglazing dakisolatie en dergelijke kom je misschien in aanmerking voor een goedkope FRGE-lening.
Info Sociaal Woon Krediet.
Sociale leningen in Vlaanderen. Opgelet voor gedetailleerde informatie en documentatie verwijzen wij naar de individuele erkende kredietmaatschappijen. tot 100% lenen zonder verhoging rentevoet dankzij de gewestwaarborg. geen bovengrens op het inkomen of beperking inzake het kadastraal inkomen van de woning! voordelige hoofdzakelijk vaste rentevoeten. geen dossierkosten tenzij anders vermeld in de prospectus en het aanvraagformulier. premie van de schuldsaldoverzekering kan mee ontleend worden onder bepaalde voorwaarden. slechts de helft van het ereloon van de notaris voor de leningsakte. mogelijkheid tot vermindering van het ereloon van de notaris voor de aankoopakte met 250. fiscale voordelen verbonden aan de betaalde interesten kapitaalsaflossingen en verzekeringspremie.
Home pagina www.providentia.be.
Home pagina www.providentia.be
Sociale lening Oostende de Stad aan Zee.
elke woensdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur. Openingsuren dinsdag en vrijdag van 10h tot 11h30 donderdag vanaf 18h30 na afspraak. 059 80 55 00. Bekijk onze mobiele website.

Contacteer ons