Resultaten voor te koop huizen

te koop huizen
 
Huizen te koop in Oud-Turnhout 2360 Zimmo.
Huis 1 slaapkamer te koop in Oud-Turnhout. Huis 2 slaapkamers te koop in Oud-Turnhout. Huis 3 slaapkamers te koop in Oud-Turnhout. Huis 4 slaapkamers te koop in Oud-Turnhout. Huis 5 slaapkamers te koop in Oud-Turnhout. Alle huizen te koop in Oud-Turnhout.
Immo te koop en te huur op Realo.
Realo's' mobiele app toont u huizen te koop en te huur rondom u altijd en overal. Met tal van foto's' en uitgebreide buurtinformatie bevindt uw nieuwe thuis zich binnen handbereik. Download onze app.: Woningen in België. Huizen te koop. Huizen te huur.
Coga Te Koop aanbod.
Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken 36m, een schuifraam geeft uit op het terras; bergruimte 4m met cv en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers 133m/, 102m, en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele naargelang beschikbaarheid ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen.
Panden te koop in België ERA Belgium.
Handelsunits te koop in het Regenboogstadion centrum Waregem. Meersstraat 13, 8790 Waregem. Mark as favorite. 1 980 000. Exclusieve zeer recente villa te Sint-Idesbald! ERA Comfort Garantie: basic. Mark as favorite. EXCLUSIEF GELEGEN BOUWGROND MET ZICHT OP BOKRIJK. Hommelvennestraat 4-6-8, 3500 Hasselt. Mark as favorite. 1 750 000. Een juweeltje van een landgoed op 3 hectare grond. Bethaniëlei 51, 2970 Schilde. ERA Comfort Garantie: basic. Mark as favorite. 1 715 000. Kasteeldomein van Viane, bestaande uit project, zalen, campi. Edingseweg 440, 9500 Viane. Mark as favorite. Cesar Gezellestraat 1, 8670 Oostduinkerke. Wij zoeken voor u! Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht. Niet meer weergeven. Er zijn geen laatst bekeken woningen. ERA Open Huizen Dag.
Aanbod Vast" Goed" Makelaars.
Te koop Architectenwoning.
Architect Claude Strebelle. Architect Léon Stynen. Architect Léon Stynen. Architectenwoning Juul Van Leysen. Architect Juul Van Leysen. Nieuwpoort 7 9000 Gent België. 0032 0485 41 01 49. Wenst u een woning/pand met architecturale meerwaarde te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Huizen minder lang te koopHuis hypotheek Telegraaf.nl.
Huizen minder lang te koop. Van onze DFT Geld redactie. Woningen staan minder lang te koop. In de eerste drie maanden van 2015 hadden huizen 16 maanden een verkoopbordje aan de gevel hangen. In dezelfde periode in 2014 was dit nog 23 maanden.
Te Koop Hans Immo.
KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK Deze op te frissen woning met 2 à 3 slaapkamer heeft een garage en staat op een percee. KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK Deze op te frissen woning met 2 à 3 slaapkamer heeft een garage en staat op een perceel van ca.

Contacteer ons