Resultaten voor sociale lening gent

sociale lening gent
 
Startpagina.
Wie zijn wij? KLEINE LANDEIGENDOM HET VOLK CVBA SO. S o c i a l e H u i s v e s t i n g s m a a t s c h a p p i j.
Aanvullende lening Provincie Oost-Vlaanderen.
15 000 EUR. Een correcte aanvraag bestaat uit volgende documenten.: Het aanvraagformulier: dit formulier wordt volledig ingevuld door jou en door de kredietmaatschappij. Attest registratie: dit attest wordt ingevuld door het registratiekantoor. Kreeg je voor de hoofdlening een sociale lening?
Lenen bij VMSW.
Notaris en registratiekosten. Welke duurtijd krijgt uw lening? De standaardduurtijd van de lening is 20 jaar. Wat zijn de belangrijkste verplichtingen? U moet de woning zelf bewonen. Hoe vraagt u een lening aan? Stap 1 Vraag een lening aan bij een sociale huisvestingsmaatschappij.
Voorwaarden sociale lening.
Een overzicht van je maandelijkse inkomsten van de laatste zes maanden en vaste uitgaven loonfiches, attest vervangingsinkomen, rekeninguittreksels, contracten van leningen., De gegevens van de aan te kopen woning/appartement en/of een kostprijsraming van de werken die je zou willen uitvoeren.
Info Sociaal Woon Krediet.
slechts de helft van het ereloon van de notaris voor de leningsakte. mogelijkheid tot vermindering van het ereloon van de notaris voor de aankoopakte met 250. fiscale voordelen verbonden aan de betaalde interesten, kapitaalsaflossingen en verzekeringspremie. eventuele bouw en renovatiepremies zijn cumuleerbaar met een sociale lening.
Woonleningen Stad Gent.
sociale leningen van de VMSW en het VWF. woonkredieten door erkende kredietmaatschappijen. de aanvullende provinciale lening. de Vlaamse renovatieovereenkomst. de gratis verzekering gewaarborgd wonen. Ontdek de verschillende woonleningen Lees de brochure Woonleningen 652.65 KB Lees hier meer over wijzigingen of nieuwigheden in de woonleningen Lees het addendum van de brochure Woonleningen 317.06 KB. Meer info en advies nodig? Kom dan even langs bij de woonwinkel in uw buurt! Lees meer over: wonen, kopen, verbouwen. Kunnen we iets verbeteren aan deze pagina? Laat het ons weten. Meer over woonwinkels. Woonleningen 652.65 KB PDF. 20170224_DO_Woonleningen addendum.docx 317.06 KB DOCX. 25 juli 2017 1330.: 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Persruimte Stad Gent.
Sociale lening Belgium.be.
U bent hier. Home Huisvesting Sociale huisvesting Sociale lening. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, komt u in aanmerking om via een sociale lening voordelig geld te lenen voor de bouw of aankoop van een woning. Voor sociale leningen kunt u terecht bij uw sociale huisvestingmaatschappij.

Contacteer ons