Zoeken naar vlaamse woning

vlaamse woning
 
Vlaams Woningfonds Provinciale Dienst Oost-Vlaanderen Openingsuren adressen Stad Gent.
Vlaams Woningfonds Provinciale Dienst Oost-Vlaanderen. Listen to this page. Vlaams Woningfonds Provinciale Dienst Oost-Vlaanderen Openingsuren adressen. Oude Houtlei 13 A. 32 9 222 03 94. Van maandag tot woensdag van 8.30 tot 11.30 uur en van 12.45 tot 16.30 uur.;
Hoe je woning beschermen? Vlaamse Milieumaatschappij.
Zorg je ervoor dat het water dat op de woning valt of afvalwater vanuit de woning bij voorkeur vertraagd afgevoerd kunnen worden. Installeer een pomp en/of bufferput. Scheid je regen en afvalwaterstromen. Ontdubbel in de mate van het mogelijke je riolering. De VMM beheert de onbevaarbare waterlopen van eerste categorie. De VMM werkt volgens de principes van de meerlaagse waterveiligheid om overstromingen aan te pakken in Vlaanderen. Waar kan je terecht met een vraag? Alle resultaten, data, statistieken. Alle rapporten en publicaties op een rijtje. Wetgeving, omzendbrieven, adviezen. Wat kan jij doen? Alle tips en tricks voor een beter leefmilieu. Overstromingen beheersen protectie. Overstromingen voorspellen paraatheid. Overstromingsschade voorkomen preventie. Meer over Overstromingen. Meer over Water. Dit is een officiƫle website van de Vlaamse overheid.
Vlaams Woningfonds Ontvangdag Mechelen De sociale kaart.
De uiteindelijke rentevoet wordt berekend in functie van het netto-belastbaar inkomen, het aantal personen ten laste en de ligging van de woning of het appartement. Mechelen en randgemeenten. Coƶperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Is een afdeling van. Vlaams Woningfonds Provinciaal Kantoor Antwerpen. Is een zusterafdeling van. Vlaams Woningfonds Ontvangdag Boom Vlaams Woningfonds Ontvangdag Geel Vlaams Woningfonds Ontvangdag Herentals Vlaams Woningfonds Ontvangdag Lier Vlaams Woningfonds Ontvangdag Turnhout. Terug naar resultaatslijst. Project gerealiseerd door de Vlaamse provincies en de Vlaamse Gemeenschapscommissie, i.s.m.
Zuidwestvlaamse Sociale Huisvestingsmaatschappij. Zuidwestvlaamse Sociale Huisvestingsmaatschappij.
het kopen van een sociale woning. de Vlaamse Woonlening. Heeft u vragen over de voorwaarden? Wenst u zich in te schrijven? Wenst u een afspraak voor een simulatie van de Vlaamse Woonlening? Neem gerust contact op of kom langs tijdens onze openingsuren.
Premies Wonen Vlaanderen.
uw woning uit te breiden de Vlaamse verbeteringspremie voor uitbreidingswerken., uw woning aan te passen aan de behoeften van een inwonende oudere de Vlaamse aanpassingspremie., te verhuizen naar een geschikte huurwoning de Vlaamse tegemoetkoming in de huurprijs, ook de Vlaamse huursubsidie genoemd.
Vlaamse huurpremie voor kandidaat-huurders van een sociale woning Gemeente Kruibeke.
Vlaamse huurpremie voor kandidaat-huurders van een sociale woning. Vlaamse huurpremie voor kandidaat-huurders van een sociale woning. Gezinnen met een heel laag inkomen die al vier jaar of langer wachten op een sociale woning en een private huurwoning huren met een huurcontract, kunnen in aanmerking komen voor een maandelijkse huurpremie.
Woningkwaliteitsbewaking Wonen Vlaanderen.
Decreet van 15 juli 1997 houdende de Vlaamse Wooncode. Decreet van 15 juli 1997 houdende de Vlaamse Wooncode. Besluit van de Vlaamse Regering van 12 juli 2013 betreffende de kwaliteits en veiligheidsnormen voor woningen. BVR v 12/07/2013 betreffende de kwaliteits en veiligheidsnormen voor woningen.
Sociale woningen Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Meer nieuws over dit onderwerp. Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en armoedebestrijding. Vlaamse RegeringViceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en armoedebestrijding.

Contacteer ons