Op zoek naar voorwaarden sociale lening?

voorwaarden sociale lening
 
Sociale Lening Sociale Lening Hypothecaire Lening Woonkrediet en Hypotheek Lening Mogelijkheden.
U kunt ook bij heel wat verzekeringsmaatschappijen terecht voor een hypotheeklening. Maar soms is er iets meer nodig. Banken bieden niet zomaar iedereen de laagste rentevoet aan. En in sommige gevallen weigeren ze gewoon om een lening toe te staan. Alleenstaanden mensen met een bescheiden inkomen of die in het verleden ongewild financiƫle problemen kenden blijven daarmee soms helemaal in de kou staan. In Vlaanderen zijn er nochtans andere oplossingen. Alleen zijn ze te weinig gekend. We zetten ze voor u even op een rijtje. Voordelige lening met waarborg. Iedereen dezelfde voordelige rentevoet. Voor bouwen kopen renoveren en uitkopen mede-eigenaar. Beperkt tot bescheiden woningen in Vlaanderen. Goedkope lening met rentesubsidie. Laagste rentevoeten voor beperkte inkomens. Voor kopen en renoveren. Beperkt tot sociale woningen.
Sociaal lenen Heist-op-den-berg.
Je bent hier Startpagina Sociaal lenen. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet kom je in aanmerking om via een sociale lening voordelig geld te lenen voor de bouw of aankoop van een woning. Voor sociale leningen kan je terecht bij je sociale-huisvestingmaatschappij. De Vlaamse regering erkent momenteel een 40-tal kredietmaatschappijen. Kredietmaatschappijen kennen sociale leningen toe voor het kopen bouwen of behouden van een bescheiden woning. Overkoepelende organisaties van erkende kredietmaatschappijen voor sociale leningen zijn. vzw Vereniging voor Sociale Huisvesting. Daarnaast kan je ook rechtstreeks bij een van de onderstaande organisaties terecht. Vlaams Woningfonds voor gezinnen met kinderen. Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. Kerkplein 17 2220 Heist-op-den-Berg tel.
Homans wil nog strengere voorwaarden voor sociale leningen HLN.be.
Bewerkt door Redactie 26/02/15 17u58 Bron Belga photo news. Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans wil de voorwaarden voor het krijgen van een sociale lening nog verstrengen. Die voorwaarden werden op 1 januari 2015 al bijgesteld. Maar de N-VA-minister wil nog een stap verder gaan. Nu wordt bijvoorbeeld bij de aanvraag nog gekeken naar het inkomen van drie jaar geleden. Ik wil dit bijsturen en laten afhangen van het inkomen op het ogenblik van de aanvraag aldus Homans. Een woning kopen of renoveren is vaak een zware investering en niet iedereen krijgt bij de bank even vlot een hypothecaire lening.
Sociale lening CIBweb.
Lening voor mensen met een laag inkomen die woning willen aankopen. Wie een laag inkomen heeft en een woning wil kopen kan in bepaalde gevallen een sociale lening verkrijgen voor de aankoop van die woning. Een sociale lening is in feite een hypothecaire lening zoals een andere maar de toekenningsvoorwaarden zijn strikt. Het gezinsinkomen mag niet hoger zijn dan een bepaald plafond. Sommige sociale leningen zijn bijvoorbeeld voorbehouden voor kroostrijke gezinnen. Je mag nog geen eigenaar zijn van een onroerend goed.
Antwoorden veelgestelde vragen.
Voor alle details over de mee te brengen documenten kan je terecht op inschrijving. Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een lening te kunnen krijgen? Om in aanmerking te komen voor een sociale lening moet je aan verschillende voorwaarden voldoen. Je kan deze raadplegen bij voorwaarden. Wat moet ik meebrengen als ik mij kom inschrijven? Naast je identiteitskaart breng je bij de inschrijving de nodige documenten mee. Raadpleeg de rubriek i nschrijving. Er dient ook een bedrag van 10000 bij voorkeur Bancontact betaald te worden. Ik heb geen aanslagbiljet want ik heb een belastbaar inkomen gehad in Nederland. Welke documenten moet ik dan meebrengen? In plaats van je aanslagbiljet breng je de jaaropgave van het referentiejaar mee. Daarnaast natuurlijk ook nog de andere nodige documenten.
Info Sociaal Woon Krediet.
mogelijkheid tot vermindering van het ereloon van de notaris voor de aankoopakte met 250. fiscale voordelen verbonden aan de betaalde interesten kapitaalsaflossingen en verzekeringspremie. eventuele bouw en renovatiepremies zijn cumuleerbaar met een sociale lening. gratis verzekering gewaarborgd wonen. vrije keuze van verzekeringen. de woning huis of appartement moet bescheiden zijn. ofwel de maximale geschatte waarde niet overtreffen vermeld op de pagina maximale waarde. ofwel gebouwd en verkocht door de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen een sociale huisvestingsmaatschappij of het Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen. het moet gaan om de enige woning van de leners. de lener mag dus nog geen andere woning bezitten noch in volle eigendom noch volledig in vruchtgebruik. de leners moeten de volle eigendom bezitten van de woning waarvoor geleend wordt.
Sociale lening Lenen voor woning of renovatie Lening.org.
De sociale lening betreft een initiatief gereguleerd vanuit de Gewesten waardoor de voorwaarden van de sociale lening verschillen van Gewest tot Gewest. In wat volgt zal uitsluitend worden ingegaan op de sociale lening voorwaarden voor het Vlaams Gewest. Waarvoor dient een sociale lening? Sociaal lenen is niet alleen een vorm van geld lenen voor kredietnemers die een werkloosheidsuitkering of leefloon ontvangen. De doelgroep van de sociale woonlening is veel ruimer en dekt alle kredietnemers die een bepaald jaarlijks inkomen niet overschrijden zie hierna voorwaarden sociaal lenen. Via een sociale lening kan men een nieuwe woning kopen of een bestaande woning behouden.
Sociale lening Belgium.be.
Home Huisvesting Sociale huisvesting Sociale lening. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet komt u in aanmerking om via een sociale lening voordelig geld te lenen voor de bouw of aankoop van een woning. Voor sociale leningen kunt u terecht bij uw sociale huisvestingmaatschappij. Daarnaast kunt u ook rechtstreeks bij een van de onderstaande organisaties terecht. Overkoepelende organisaties van erkende kredietmaatschappijen voor sociale leningen. vzw Vereniging voor Sociale Huisvesting. Meer informatie over sociale leningen in het Vlaamse Gewest. Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Contacteer ons