Op zoek naar sociale woning kopen?

sociale woning kopen
 
Huren en kopen van een sociale woning Stad Brugge.
Home Wonen leven Verbouwen en wonen Woonhulp Huren en kopen van een sociale woning. Huren en kopen van een sociale woning. In Brugge kan je een sociale woning of een sociaal appartement kopen of huren. Je kan hiervoor terecht bij een sociaal woningkantoor.
Home.
Om een sociale woning te huren, kan je terecht bij onze collegas van Eigen Woning, Gezellige Woningen of het Sociaal Verhuurkantoor Optrek. Kleine Landeigendom Klein-Brabant verhuurt zelf geen woningen! Wat wil je? een sociale woning kopen. informatie over de Vlaamse Woonlening.
Sociaal kopen Woonpunt Stad Gistel.
kopen en verkopen. bouwen en verbouwen. verbouwen en renoveren. woningaanpassing en levenslang wonen. grond en pandenbeleid. administratief centrum Eernegem. Stationsstraat 1 8480 Ichtegem tel. 059 34 22 70 fax 059 29 80 65 e-mail. Gistel Oudenburg Ichtegem. Om betaalbaar wonen mogelijk te maken, bestaat er naast sociaal huren en sociaal lenen ook de mogelijkheid tot de aankoop van sociale woningen. Het kan gaan om.: de aankoop van nieuwbouwwoningen. het kooprecht van sociale huurwoningen.
Projecten De Ark.
MOMENTEEL IN VERKOOP AL 15 APPARTEMENTEN EN 5 WONINGEN ZIJN VERKOCHT! Om in aanmerking te komen voor een sociale koopwoning, moet u zich eerst inschrijven. Hier kan u nagaan of u aan de voorwaarden voldoet. Neem dan contact met ons op op het nummer 014 40 11 03 of stuur een mailtje naar info@arkwonen.be om een afspraak te maken. DE ARK bouwt 3 woningen in Akkerdries, een zijstraat van Beekakkerstraat. De woningen werden ontworpen door Architectenbureau Peeters, Van Gils Verdonck. Twee hoekwoningen halfopen bebouwing, en een ingesloten woning.
Sociaal kopen bij een SHM.
/ Woonwinkel / Sociaal huren, kopen, lenen / Sociaal kopen Print deze pagina. Sociaal kopen bij een sociale Huisvestingsmaatschappij. Om betaalbaar wonen mogelijk te maken, bestaat er naast sociaal huren en sociaal lenen ook de mogelijkheid tot de aankoop van sociale woningen.
Kopen Wonen Vlaanderen.
Een sociale kavel kopen via een sociale huisvestingsmaatschappij. Op de website van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW leest u wie een sociale kavel kan aankopen via een sociale huisvestingsmaatschappij. Een sociale lening om een woning te kopen of te renoveren.
Sociale Koopwoning Gemeente Oud-Turnhout.
DE ARK sociale huisvestingsmaatschappij zal de komende jaren in Oud-Turnhout heel wat sociale koopwoningen bouwen. Om zo'n' huis te kunnen kopen, moet uw inkomen lager zijn dan bedragen van 2012.: ondergrens 9.039 EUR. 36.121 EUR voor alleenstaanden.; 39.728 EUR voor alleenstaanden met een ernstige handicap. 54.176 EUR voor alleenstaanden met één persoon ten laste, of gehuwden. Dit bedrag wordt verhoogd met 3.607 EUR per persoon ten laste.; U mag ook geen eigenaar zijn van een woning of perceel bouwgrond.
De Ark.
TE KOOP: 12 nieuwe koopwonin. 04-09-17 De 12 nieuwbouwwoningen in Pioenroos en Ganzerik zijn klaar! Het is een toffe woonbuurt met veel groen en plaat Lees verder. TE KOOP in Retie: 29 betaalb. 04-09-17 Retie is een landelijke gemeente, dat zie je ook in de nieuwe leefbuurt Molenakkers. Er is veel ruimte voor sp Lees verder. OPENHUIS 10 juni Lokerenschu. 23-05-17 Op zoek naar een nieuwbouwappartement of woning in hartje Turnhout?

Contacteer ons